najib's FotoPage

By: najib latif

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Friday, 17-Jun-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Persandingan Edi Hidayat dan Nur Kamaliah

edi1
edi3
edi4
Persandingan Edi Hidayat dan Nur Kamaliah dilangsungkan di Dewan Raya Taman Universiti, Skudai Johor.


Thursday, 16-Jun-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Gambar perkahwinan Edi Hidayat dan Nur Kamaliah

suasana majlis perkahwinan
nikah1
nikah2
View all 4 photos...
Hari ni aku upload gambar majlis perkahwinan yang aku shot beberapa hari lepas. Pernikahan mempelai ini berlangsung di balai nikah, Pejabat JAIJ, Johor Bahru. Banyak betul dugaan membuat pengambaran perkahwinan ni ...sabar je la

Esok 17/6/05 - Gambar majlis Persandingan Edi Hidayat dan Nur Kamaliah

Bila cincin disarungkan ke jari
Dahi sedia menerima kucupan



Tuesday, 14-Jun-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Before rebirth

 
ini lah kereta yang banyak berjasa dan manja sangat dengan aku.pantang klu aku ckp nak tukar barang. mesti ok. klu aku sengkek time tu la nak mintak macam2. abis duit aku....


Monday, 13-Jun-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
This is my car

BBT 9504
kete ni aku pakai bulan lepas. Bulan ni ada orang sewa wat main kat Japan GT kat klia circuit. Aku harap orang tu pulangkan balik keta aku siap bikin la. sape nak test keta jom la kat pasir gudang...hehe


Sunday, 12-Jun-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
effect oleh kaduk guna d100

 
masa ni tournament bowling konvo 32. masyuk betul la gambar ni


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net